Pentru ca este sezonul vacantelor m-am gândit ca astăzi sa va arat cu să aveți cea mai buna vacanta din viata ta.
Toți visam să avem o vacanță perfectă. Din păcate, cele mai multe vacanțe nu sunt așa de perfecte. Citiți pașii următori pentru a afla cum să planificați și să vă bucurați de cea mai bună vacanță din viața voastră.

Realizați ceea ce doriți

Vreți să explorați? Sa va relaxati? Sa vedeți un loc complet diferit? Există multe locuri diferite la care puteți merge. Unii oameni nu se simt confortabil atunci când călătoresc în locuri care sunt prea departe și diferite. Pe de altă parte, mergând într-o destinație prea apropiată de casa ar putea face să te simți ca și cum ai face o plimbare în cartier.

Plan

După ce vă alegeți locul de vacanță, puteți începe cu planificarea dvs. Nu rezervați o cameră de hotel sau un zbor prea devreme, deoarece ar putea exista oferte de ultim moment. Utilizați internetul sau obțineți câteva broșuri de călătorie pentru a vedea care sunt și atracțiile locale. Unele locuri ar putea fi periculoase și neplăcute; asigurați-vă că ați citit recenzii despre locurile în care doriți să mergeți și să rămâneți. Dacă aveți posibilitatea de a alege cu cine vreți să mergeți, gândiți-vă cu atenție. Trebuie să fie cineva care vă place. Persoana cu care călătoriți influențează foarte mult experiența dvs. de călătorie. Încercați să vă gândiți la lucruri care ar putea ruina experiența (adică dependențe, stil de călătorie diferit etc.)

Rezervați un zbor și / sau un hotel

Acest lucru este important, pentru că uneori aceste două pot ruina o vacanță întreagă. Dacă ați avut o experiență neplăcută cu o anumită companie aeriană, nu faceți din nou aceeași greșeală. În ceea ce privește zborul, nu lăsați niciunul din ele să vă strice stare de spirit. Dacă este o experiență foarte proastă, puteți spune doar că nu este tehnic o parte a vacanței. Găsiți un hotel bun care nu este prea scump și este situat în apropiere de multe atracții. Hotelul ar putea avea unele defecte, dar dacă nu este ceva insuportabil, totul va fi bine.

Evitați stresul

Sunt lucruri pe care trebuie să le faceți – la fel ca în orice altă vacanță. Terminați lucrurile devreme. Dacă știți că intarzi întotdeauna la aeroport, încercați să părăsiți casa cu o oră sau două mai devreme. De asemenea, asigurați-vă că aveți pașaportul și viza cu dvs. dacă mergeți într-o altă țară. Nu lăsați lucrurile în ultimul minut și împachetați mai devreme valiza.

Cercetare

Aflați mai multe despre acest loc, deoarece ar putea exista câteva lucruri importante despre care nu știți. Utilizați Wikipedia și motoarele de căutare pentru a afla despre obiceiurile locale. Citiți despre îmbrăcămintea potrivită, legile, vremea și multe altele. Verificați prognoza pentru a vedea cum va fi vremea și dacă zona în care vă aflați ar putea avea dezastre naturale. Dacă locul în care mergeți nu este la fel cu locul unde locuiți, asigurați-vă că vedeți imagini și videoclipuri ale locului pentru a evita șocurile de cultură.

Bagajul

Nu trebuie să aduci întreaga ta casă cu tine. Împachetați lucruri de care știți că veți avea nevoie. Nu trebuie să inpachetezi doar ucrurile pt igiena personala poți inpacheta și lucruri cu care sa te distrezi cum ar fi castiile. Puneți articolele pe care le utilizați frecvent în rucsac, astfel încât să aveți acces mai ușor la ele. Amintiți-vă să aduceți bateria externa și tot echipamentul necesar pentru a le face să funcționeze pe tot parcursul concediului. Nu pune in valiză un lucru cu adevărat scump sau unic, au o șansă mai mare de a fi furate sau deschise.

Supraveghează lucrurile

În aceste zile, sunt multe lucruri pe care trebuie să le avem la noi. Ar putea fi telefoane mobile, laptop-uri, camere digitale și multe altele. Nu lăsați niciodată acele lucruri scumpe să fie în afara ochilor tăi. Păstrați-le încuiate într-un loc sigur sau ascuns într-un loc bun. Când vă aflați pe stradă, legați-vă aparatul de fotografiat de încheietura mâinii, pentru a nu fi furat sau păstrați-l în rucsac. Nu lăsați bagajele și / sau rucsacul nesupravegheat, chiar dacă mergeți o secundă. Dacă călătoriți cu altcineva (în care aveți încredere), spuneți-le să aibă grijă de el cât sunteți plecat.

Fii spontan

Este important să planificați, dar este la fel de important să încercați ceva nou și neașteptat. Ar putea fi ceva la fel de mare ca decizia de a sari cu parasuta sau ceva mic cum ar fi sa încerci mâncare din bucataria exotica. În orice caz, veți avea ceva interesant de făcut și spus prietenilor voștri odată ce veți ajunge acasa. Nu vă fie teamă că ați putea ruina ceva sau ca sunteți în afara programului. Acordați-vă ceva timp să faceți tot ce vă doriți și să vă si distrați . Nu vă fie frică să faceți ceva ce vă place înainte să vă întoarceți acasă. Vă va face să vă simțiți mai confortabil și vă va da un sentiment de familiaritate. Dacă vă simțiți nemulțumit de un loc în care mergeți, nu ezitați să plecați. Încercați să mergeți la tot felul de locuri diferite, nu doar la capcanele turistice.

Ține minte

Există câteva locuri în care oamenii știu că nu se vor mai întoarce. Unii nu se vor mai întoarce pentru a-și păstra amintirile unice, pentru că înțeleg că nu vor fi la fel, iar alții știu că vor să viziteze și să descopere locuri noi și interesante. Indiferent ce alegeți să faci, amintește-ți această vacanță și ce ai învățat din ea. S-ar putea să te uiți la ea într-o bună zi și să-ți dai seama cât de norocos ai fost ca te-ai dus.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s