Dantela a apărut foarte mult pe recentele prezentări de pe podium, în timp ce designerii și-au prezentat colecțiile gata pentru uz. Multe brenduri au adăugat dantelă în outfituri de inspirație vintage, alte branduri au optat pentru aspectul luminos și proaspăt de dantelă înflorală. Rochia de dantelă neagră clasică a fost un favorit ferm cu audiență pe podium, în timp ce Neiman Marcus a adăugat un strop de culoare vibrantă pe rochia lor din dantelă verde. „Verdeața” este nuanța anului, deci nu este o surpriză să vezi cum se strecoară verdele în multe colecții.

Dantela nu dispare niciodată. Alte tendințe vin și pleacă, dar designerii se întorc din nou la această țesătură. De ce? Pentru că este atît de portabilă, poate fi purtat de toate vîrstele și se pretează la orice ocazie. În timp ce rochia de dantelă clasică poate fi găsită în aproape fiecare garderobă, dantele nu sunt doar pentru a fi purtate pe strada, ci și pentru lenjerie. Acum vedem dantelă amestecată cu alte țesături pentru a crea mai multe ocazii de a o purta, de zi cu zi.

Dacă vă gândiți că dantelă este o țesătură rezervată pentru rochii de mireasă și rochii de petrecere, gândiți-vă din nou. Cu ajutorul instrumentelor potrivite și a stilului, o rochie frumoasă din dantelă poate merge de la dulce la picant în două secunde.

Mai jos aveți 5 moduri de a purta dantela:

Tunica din dantelă

Adăugați tunică drăguță (la care puteți adaugă o curea în talie), puneți-o într-o combinație cu niște blugi sau niște pantaloni și aruncați o pereche de cizme negre. Pentru un efect extraordinar, adăugați și niște accesorii potrivite acestei ținute.

Rochia din dantelă combinata cu jacheta de piele

Cea mai drăguță haină din dantelă este rochia dar ce ai zice dacă ai purta celebra rochie maxi într-o combinație mai cool? Purtați-l cu o jachetă de tip motociclist din piele și cu adidași. Contrastul ar pute sa pară ciudat, dar ne încredemă, funcționează.

All white outfit

Combinatii all white sunt în general elegante dar dacă adaugi și dantela în această combinatie devine deja foarte elegant ca să diminuam un pic aceasta eleganta adăugați în parte de jos o pereche de paltanoni scurti și veți avea o combinație foarte cool.

Totul negru

Totul negru este biletul tău cel mai rapid pentru a avea un look foarte interesant. Completați aspectul cu o pereche de ochelari de soare negri și niște cercei mari.

Top din dantelă

Topurile din dantelă sunt foarte sexy și elegante în același timp. Dar ca să păstrați aspectul de bun gust prin echilibrarea sexy de sus adăugați în partea de jos o fustă sau o pereche de pantaloni cargo.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s