Nuantele fluorescente au atins de anul trecut scena modei, lovind statutul de micro-trend datorita in mare masura Kardashianelor. Câțiva dintre noi au crezut că de fapt acesta nu ar fi nimic altceva decât o tendință trecătoare a Instagramului care urmează să se dovedească a fi greșită. Podiumurile din New York , Londra , Milano și Paris au încurajat în mod cert noanțele de neon verde, galben orbitor, roz și portocaliu.

Dovedind că tendința va rămâne ceva timp. Iată cum să o purtați în lunile următoare:

Street wear look

Dacă vreți să știți cum să combinați noanțele de neon, începeți cu o estetică casual streetwear.

Podiumurile sunt pline de outfituri care aveau fie niște accente subtile de neon, fie că făceau combinați din cap până în picioare. Asta vă recomand și vouă să vă alegeți un outfit all neon sau să mizați doar pe un accent de neon.

Costume în combinație cu neon

Nu va sfiiți să purtați neon în combinațiile elegante. În acest gen de outfit va recomand să mergeți doar pe un accent de neon în ținută de exemplu o maleta neon sau o bluză.

Treninguri neon

Acest gen de treninguri fac ca tipicul trening să fie mai interesant și va recomand sa va cumpărați acest gen de treninguri pentru ca ieși foarte mult în evidenta și o sa atragi toate privirile.

Snake print cu neon

Dacă ești fana stake print îți recomand să îl combini cu neon sau exista varianta de a găsi o piesa de culoare neon cu snake print.

Chiar daca aceasta piesa ți se poate greu de combinat în ținute eu îți recomand ca o porți tot cu neon sau cu negru.

Rochii de seara

Știu suna ciudat, rochi de seara neon? Dar va recomand ca în vara asta sa fiți mai curajoase și sa încercați lucruri noi.

Acest gen de rochie o sa te ajute sa te faci remarcată( în mod pozitiv) fata de celelalte care vor avea rochi de seara în culori normale și plictisitoare.

În timpul Săptămânii Modei, chiar și mari designeri au încurajat purtarea rochiilor de seara neon. Deci tu ce mai aștepți?

Neonul la plajă

Verdele neon va deveni un articol foarte purtat din vara 2019.

În vara asta va recomand piese din neon: cămășiile din neon, coșuri, rochi, sandale și mai ales tricourile neon. Iar accesoriile de culoare neon ca: pălării de soare mari, ochelari de soare și gețile neon sunt sper dacă vrei sa fi cool vara asta.

De asemenea, în vacanță va recomand să purtați neon. De la rochii semi-transparente de plajă de la genți neon, amestecând perfect tonuri fluorescente cu imprimeuri florale veți obține un look cool în vacanță.

Nu va sfiiti sa purtați neon, fiți curajoase și cu ajutorul acestei culori veți atrage toate privirile.

Fiți pregătiți să străluciți mai ceva ca soarele în această vară.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s