Bijuteriile și accesoriile pot sa ofere un aer super cool ținutelor tale și o pot face să arate mai complex.

De la inele, până la butoni, la ceas, bijuteriile îți pot face outfitul tău să fie mult mai interesant.

Există multe forme diferite de bijuterii, dar asta nu înseamnă că trebuie să le folosiți pe toate.

Știind cum și când să purtăm bijuterii poate fi diferența dintre un aspect cool și un aspect prea exagerat, acesta din urmă fiind cea ce majoritatea bărbaților ar trebui să încerce să evite.

Mai jos vă voi prezenta tipurile de accesorii și bijuterii pe care le puteți avea în garedrobă (dacă doriți)

Bijuterii și accesorii pentru bărbați:

1. Ceasurile

Funcția cea mai de bază a ceasului este să spună ora, dar când este vorba despre moda, poate face mult mai mult decât atât.

Un ceas poate complimenta subtil o tinuta si poate adăuga un plus de eleganță ținutei.

Cele mai bune ceasuri sunt cele simple deoarece acestea sunt mai ușor de asortat ținutei.

Nu ceasurile cu un milion de modele sau desene sau numere. 12 numere și o față simplă, frumoasă, vor satisface perfect un outfit deja frumos.

2. Inele pentru bărbați

Inelele sunt piese interesante, deoarece ele reprezintă de obicei ceva semnificativ.

Bărbații nu merg, de obicei, la un magazin și cumpără un inel pentru ei înșiși, dar în schimb primesc un inel ca un cadou special.

Inele simple, frumoase și elegante sunt un accesoriu binevenit în garedroba fiecărui bărbat.

3. Butoni pentru bărbați

Când purtați cămăși cu loc pentru butoni, aceștia sunt bineveniți fiind nu doar un accesoriu, ci și o necesitate.

O cămașă de acest gen este de obicei solicitată pentru niște evenimente oficiale, astfel încât posibilitatea de a purta butoni pentru astfel de ocazii este un bonus.

Există o mulțime de modele și culori disponibile atunci când vine vorba de butoni, dar cele mai potrivite modele sunt cele cu un design simplu și elegant.

4. Clips

Funcția principală a unui clips este de a ține cravată pentru a nu fi suflată peste umăr de vânt atunci când ești afară.
În afară de capacitatea lor de a păstra cravată la locul ei atunci când ești în mișcare, clipsurile de cravată adaugă un aspect elegant și de asemenea, tind să adauge un aer foarte asemănător cu cea a muncitorului la birou.

Culorile cele mai acceptabile pentru un clips de cravată sunt de obicei aur sau argint (și argintul se potrivește perfect cu un costum clasic negru, cămașă albă și cravată neagră), dar alte culori sunt acceptabile atâta timp cât complimentează restul outfitului.

5.Curea

Cureaua este un accesoriu drăguț care poate face ca ținută ta să fie mai interesantă. Dar doar dacă o alegi pe cea care se potrivește ținutei tale.

6. Lanțuri

Lănțurile sunt folosite în diferite outfituri depinzând de stil. În ținutele elegante (la costume) furnizează aceeași funcție ca a unui clips de cravată. Iar la ținutele de tip grunge style sunt purtate la gat sau sunt agățate de pantaloni. Vă recomand să cumpărați pe cele de aur sau argint.

7. Pălării pentru bărbați

Am mai vorbit despre acestea și într-un articol trecut și cum am spus și atunci pălăriile sunt un accesoriu potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbaţi. Sunt foarte stylish și în ultimul timp au fost foarte remarcate în diferite outfituri.

Pălăria poate fi purtată atât vara cât și iarna și pe lângă ca este un accesoriu foarte fashion mai are și alte utilități cum ar fi te protejează pentru a nu îți intra în ochi razele soarelui, menține părul îngrijit într-o zi cu vânt și îl păstrează uscat într-o zi ploioasă.

Aflați când este prea mult

Cea mai importantă parte a oricărui accesoriu sau bijuterii este să vă asigurați că vă complimentează o tinuă, nu că o distruge.

Dacă purtați ceva care atrage atenția sau distrage atenția asupra imaginii pe care o urmăriți, atunci este prea mult.

Moderarea și subtilitatea sunt cheile pentru a finaliza un aspect clasic, formal, bine pus la punct, astfel încât prea mult din ceva este un lucru rău. În loc să purtați 3 inele, un ceas și o brățară, încercați să scoateți un lucru, astfel încât să fie mai subtil.

Cea mai bună parte a unui outfit bun este adesea outfitul în sine, dar accesoriile potrivite, purtate corect, pot transforma un outfit bun într-un outfit superb.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s