Știu că aveați rețineri în cea ce privește combinația dintre negru și maro dar dacă știți cum să le combinați veți opțiune niște outfituri super frumos și elegante.

Negrul este o nuanță sofisticată, care domină mult în dulapurile noastre. Și maro este o nuanță bogată, la fel de versatilă. Când se combină, obținem ceva fără efort și șic, fără a ne mai face griji dacă culorile noastre se potrivesc; acești doi neutri vor arăta întotdeauna bine împreună.

Maro nu înseamnă doar maro închis. Exista mai multe noanțe de maro și trebuie să fim atenți ce noanțe să combinăm cu negru pentru că nu toate merg. În mod similar, negrul nu se limitează la negrul cel mai negru. Experimentați cu tonuri diferite, de la cele estompate la cele negre pe bază de albastru.

Una dintre cele mai simple moduri de a experimenta amestecul negru și maro este cu animal print. Având în vedere popularitatea actuală a primitului de șerpi , tigru și leopard , puteți bifa două tendințe într-un aspect elegant.

Mai jos aveți niște sugestii de cum să combinați corect negru cu maro:

Imprimeu de leopard

Unii oameni consideră combinația dintre culorile neutre ca fiind plictisitore, dar nimeni nu va numi vreodată acest lucru plictisitor. Blana cu imprimeu de leopard arată super cool și e perfectă pentru sezonul rece. Combinați-o cu noanțe diferite de negru și maro și veți un outfit de efect.

Elemente opuse

Îmbrăcămintea care combină elementele opuse are adesea cel mai mare impact și acest lucru este adevărat în cea ce privește această ținută. Acesta combină mai multe stiluri, materiale și nuanțe de negru și maro. Cizmele albastre luminoase oferă doar cantitatea potrivită de jucăuș.

Jacheta cu noanțe de negru și maro

Cu o jachetă de acest fel, amestecul de negru și maro este unul foarte interesant. Amplificați aspectul prin puterea unor piese neașteptate, cum ar fi cizmele și o fustă împodobită cu ciucuri.

Prea voluminos?

Plasarea unui sacou de costum cu o haină de lână lungă poate uneori să pară prea voluminoasă. Contrastarea unui costum negru cu noanțe de maro contracarează efectul.

50-50

Nu este obligatoriu să purtați 50% negru și 50% maro. Adăugând doar un pic din fiecare nuanță poate transforma o tinuta. Puteți să mergeți pe o ținută în care să purtați negru în partea de sus și maro în partea de jos (sau invers) sau să jonglați prin a purta câte un pic din fiecare.

Teddy Bear

Am spus-o inainte si o vom spune din nou: exista mai multe nuante de maron pentru a experimenta decat maro închis. Jacheta pufoasă de tip Teddy Bear a fost foarte în trend în iarna asta dar pun pariu ca nu ați încercat să o combinați cu negru și maro. Combinând-o cu acest culori veniți avea o ținută cool și puteți opta pentru niște pantalonii în carouri în partea de jos.

Noanțe neutre

Trei neutre sunt mai bune decât una. Adaugă alb într-o combinație dintre negru și maro, pentru un efect revigorant. Un simplu tricou alb în combinație cu niște jeans negri (sau o fustă negră) și un palton maro te ajută să ai un look armonios în care te vei simți bine.

Dacă v-a plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s