Astăzi o să vorbim despre ce pantofi se poată în sezonul primăvară-vară 2019 și pe care ar trebui să îi aveți în aceste sezoane.

Mai jos aveți modele de pantofi care se poartă în sezonul primăvară-vară 2019 la femei:

Pantofi cu pene

Femeile îndrăzneţe vor ieşi din tipar în acest sezon cu modele de încălţăminte puţin ieşite din comun. În anul 2019 vom renunţa la ţintele prinse pe încălţăminte şi vom purta pantofi cu pene. Da, vei începe sa vezi tot mai des la evenimentele importante încălţăminte cu pene ataşate.

Sandalele cu platformă

Influenţa anilor 90 se vede şi la modele de încăţăminte la modă în 2019. Se poartă sandalele cu platformă şi tocul înalt! Talpa poate varia atât în unghiul de înclinare, cât şi în materialul de fabricaţie. De obicei în raport cu aceste două detalii, stiliştii recomandă integrarea lor în ţinute de seara sau în outfituri lejere de zi.

Pantofi cu vârful pătrat

În acest sezon, atât sandalele, cât şi pantofii vin cu un stil complet nou. Iubitoarele şi pasionatele de modă trebuie să aibă în garderobă o pereche de sandale cu vârf pătrat. Comode, datorită tocului mic, pantofii pot fi purtate la absolut orice ţinută deoarece sunt confortabile şi aduc o notă elegantă.

Bocancii

Veste bună pentru iubitoarele de piese ce pot fi purtate în orice anotimp! În 2019, se poartă bocancii şi cizmele, din diferite materiale şi stiluri. Îi poţi purta de dimineaţa până seara şi pot fi integraţi cu uşurinţă într-o multitudine de ţinute. Este perechea de încălţăminte în care merită să investeşti.

Sandale flip-flop

Delicate, uşoare, susţinute discret de o baretă la nivelul degetului mare de la picior, acest model de sandale revoluţionează simplitatea şi îi adaugă exact atâta glam cât e necesar pentru a nu fi ostentative, dar suficient cat să nu treacă neobservate.

Sandale decupate şi tocul mic

Modelele de sandale cu tocuri de dimensiuni minuscule sau medii împacă perfect confortul cu dorinţa de a purta tocuri clasice. Acestea conferă piciorului linia feminină visată, un strop de înălţime, dar şi un confort subastanţial. Sunt elegante, comode, rafinate, vin în cele mai felurite modele şi se integrează perfect oricărui stil vestimentar.

Dacă va plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s