Dacă te gândești ce rochie de mireasa sa alegi și ce rochi de acest gen se poartă în 2019 astăzi ți-am pregătit un articol pe acest subiect.
Când vine vorba de acea zi unică din viața ta, rochia de mireasă joacă cel mai important rol. Deci mai jos vei regăsi modelele care se poartă în 2019.

Rochii de mireasă de tip prințesă

Acest tip de croială, cu fusta foarte amplă, este un clasic care nu se va demoda niciodată. Ai grijă însă la proporții, mai ales dacă nu ești foarte înaltă și evită modele care au de toate — trenă, borderie, dantelă și aplicații. Rezumă-te la maxim două texturi pentru a evita o supraaglomerare de elemente și a păstra efectul fustei în centrul atenției.

Rochii de mireasă clasice

De când Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, s-a căsătorit cu Prințul Harry în acea rochie Givenchy couture extrem de simplă, rochiile clasice,
cu detalii minimale, au revenit în centrul atenției.

Rochii de mireasă disco

Penele, franjurile și aplicațiile de cristale sunt ingredientele care definesc rochiile de mireasă disco. Mergi pe această variantă dacă ți-ai propus să dansezi toată noaptea.

Rochii de mireasă mini

Dacă rochia de mireasă mini ți se pare prea trendy pentru cununia religioasă (deși nu ar trebui), o poți alege ca variantă pentru cununia civilă sau petrecerea de nuntă. Cert este că variantele cu lungime mini sunt deliciul rochiilor de mireasă la modă în 2019.

Rochii de mireasă nonconformiste

Culmea, chiar Vera Wang, această entitate celebră a rochiilor de mireasă, este cea care îți propune în acest sezon să fii o mireasă cât se poate de noncorfomistă! Evident, îi stau și alți desingeri alături, însă dacă și Vera Wang sugerează asta, poate este timpul să îți faci curaj și să spargi normele clasice în ceea ce privește alegerea rochiei tale de mireasă. După cum vezi, chiar și cele mai extravagante modele păstreaza un accent tradițional, deci de ce nu?

Rochii de mireasă romantice

Romatincele incurabile găsesc și ele o gamă largă de propuneri pentru rochiile de mireasă la modă în 2019, indiferent dacă preferă mătasea, aplicațiile discrete de dantelă și cristale sau accentele retro.

Dacă va plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s