• Mai este o zi pana vom întra în noul an și uni dintre noi suntem foarte întrezatori ca anul care o să vină o să fie mult mai bun decât acesta și ca vom realiza foarte multe lucruri.
  • Uni chiar și-au făcut o lista cu lucrurile pe care trebuie să le realizezi în 2019, poate și anul acesta ți-ai făcut tot o lista asemănătoare și poate ca nu ai realizat toate lucrurile de pe ea (poate chiar nu ai realizat niciunul dintre acele lucruri). Asta ține doar de tine și de timpul pe care îl aloci acelor lucruri, în noul an încearcă să nu îți mai ocupi timpul cu lucruri neimportante pentru tine și să faci cea ce te bucura și cea ce te va ajuta pe mai departe.
  • Nu îți mai ocupa timpul cu oamenii care nu îți fac bine (acei vampiri energetici) ci încanjoarate cu persoane care te fac să te simți bine.
  • Fa cea ce îți place să faci și gândește pozitiv, încearcă să vezi partea plina a paharului chiar dacă situația în care te afli nu este una pozitiva.
  • Și pe final aș vrea să îți spun să te bucuri și de ultimele clipe ale acestui an și intra în noul an cu zâmbetul pe buze.
  • Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper să fi alături de mine și în noul an.

Dacă va plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul și în 2019 iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări. Un an nou fericit!

2 comentarii la “ New Year, New Me ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s