Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt piesele vestimentare care le poți purta și următorul sezon le vei afla acum.
Moda se schimba și purtam piese vestimentare diferite în fiecare sezon dar sunt și câteva piese care rămân cu noi și le poți pastra și în sezonul de primăvară-vară 2019.

  • Acestea sunt:

1. Ciocatele
Nu mai au nevoie de niciun fel de introducere, probabil te-ai obișnuit deja cu ele. Sunt practice, super stylish și da, chiar și sexy! Poartă-le cu o fustă micro mini din paiete, un tricou alb și o centură lată în talie și ținuta ta va atrage toate privirile. Ciocatele pot fi purtate chiar și cu o rochie de seară, din mătase, lungă până în pământ!

2. Fusta plisată
Pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018, Demna Gavsalia (Balenciaga) a asortat-o cu un pulover voluminos și o pereche de cizme extrem de înalte, dar a marcat și talia. În sezonul ce vine tu o poți purta cu o pereche de stiletto (au revenit în forță!) și cu un top scurt, până în talie. Adaugă și o pereche de cercei extravaganți!

3. Jacheta din denim
Celebra jacheta din denim nu va ieși niciodată din moda fiind foarte versatilă chiar și mari designeri o introduc des în colecțiile lor.

4. Pantalonii albi
Sunt piesa de rezistență a oricărui sezon mai ales că se asortează de minune și cu o pereche de cizme lungi, dar și cu sandale romane, de vară. Adoptă un look total alb, unul black&white sau adaugă pantalonilor cea mai colorată cămașă pe care o ai în garedrobă. Cu oricare dintre aceste variante vei atrage atenția prin styling-ul spectaculos!

5. Cămașa cu umerii supradimensionați
Umerii supradimensionați conferă un aer super elegant oricărei ținute. Așadar, cămașa cu umerii XXL poate fi purtată chiar și la une eveniment elegant, seara, atâta timp cât este asortată cu o fustă lungă, dreaptă, din catifea. Dacă însă o vei purta cu jeanși și teniși vei putea merge chiar și la birou cu această cămașă „extravagantă”.

Dacă va plăcut articolul v-aș ruga sa îmi urmăriți blogul iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s