Astăzi m-am gândit sa va dau niște sfaturi despre cum ar trebui să stam în poze pentru a arata mai bine pentru ca ori ca vrem să fim modele ori ca doar vrem să arătăm mai bine în poze toți vrem să știm cum să stam în ele. Deci mai jos veți găsi niște sfaturi de cum să stați în poze pentru a arăta mai bine:

1. Nu te uita direct in obiectivul camerei, fiindca asa fata ta va parea mai mare. Un truc pe care-l folosesc multe vedete: uita-te un pic deasupra aparatului!

2. Intoarce-ti capul in asa fel incat 3/4 din fata sa fie expusa catre aparatul foto si trage-ti umerii inapoi. Pozitia clasica pentru pozat este sa te intorci pe trei sferturi catre camera, cu un picior in fata celuilalt si cu un umar mai aproape de camera decat celalalt. 3. Ce faci cu bratele? Le lasi sa atarne in jos, le ridici deasupra capului, le impreunezi pe piept =)) ? Bratele pot fi lasate sa atarne de-a lungul corpului, sau le poti trage in spate. In niciun caz, nu ti le pune in sold!

4. Pune un picior inainte. Daca stai in picioare, adopta postura vedetelor de pe covorul rosu si pune un picior in fata celuilalt, in “x”. Indoaie usor genunchiul din fata si lasa-ti greutatea pe piciorul din spate.

5. Verifica unghiul din care vei fi fotografiata. Ai grija sa nu fii fotografiata de jos in sus – acel unghi iti poate adauga in plus pana la 10 kilograme!

6. Tine bratele departe de corp. Dacă ți brațele apropiate de cort o sa para mai grase dar dacă le ți mai departe de corp acestea vor arată exact așa cum sunt ele.

Mai sus aveți niște poze ca exemplu. Va mulțumesc ca ați citit acest articol iar noi ne revedem data viitoare cu noi postări. Bye!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s